• Tlf: 2682 1875

Priser

Jeg modtager MobilePay eller kontantbetaling.

Sygeforsikringen “Danmark” giver tilskud til akupunktur. Jeg har aftale med Danmark, så der indberettes automatisk, så du får dit tilskud.

Jeg samarbejder med de forskellige sundhedsforsikringer. Sundhedsforsikringerne yder ofte tilskud til akupunkturbehandlinger, og især hvis det handler om muskel- eller ledsmerter.

Jeg er som sundhedsfagligt uddannet under tilsyn af Styrelsen for patientsikkerhed – din garanti for en kompetent behandling.

Akupunkturbehandling  450 kr/ behandling

Rygestop/ øreakupunktur 300 kr/behandling

Rygestop behandling er gratis, hvis  du er i et behandlingsforløb med akupunktur, og behandlingen gives i forbindelse med akupunkturbehandling. Behandlingen skal helst foregå tidlig morgen, da du skal være i rygetrang.

Allergibehandling Øreakupunktur m. Oscillering 300 Kr/behandling. Der anbefales 3-4 behandlinger med 2-3 uger mellem hver behandling

Myggestikbehandling 250 kr

Acunova akupunktur 300 kr/ behandling                                          – 2 behandlinger samme dag 450 kr.

Acunova Øjenbehandlingsforløb ialt 24 behandlinger – Normalpris 5400 kr, ved samlet køb 5000 kr. Det samlede beløb betales først, når den 1. uges behandlinger er overstået. Da tager vi en snak om, om forløbet skal fortsættes eller afbrydes.