• Tlf: 2682 1875

Behandlingsmetoder som jeg supplerer med

Cupping

Cupping er en vacuumterapi, som løfter huden op, så blodgennemstrømningen øges. På den måde kan cupping virke som en dybdegående massage. Når blodgennemstrømningen øges løsnes blokeringer, så energien igen kan flyde frit, og styrke kroppens helingsproces.

Cupping er effektiv til behandling af mange slags ubalancer i kroppen, og er især godt til behandling af smerter, lungeproblemer og fordøjelsesproblemer.

Afhængig af dine symptomer, vil jeg ofte indlede min behandling med cupping.

Cupping kan efterlade røde og blå mærker, som dog forsvinder i løbet af nogle dage.

Øre akupunktur el. auricoloterapi

Øreakupunktur har sin oprindelse i Kina tilbage i 1800 tallet, men det vi især arbejder med i dag, er grundlagt af en franskmand Poul Nogier tilbage i 1950’erne

Øreakupunktur er effektiv i behandling af næsten alt, men benyttes ofte til behandling af smerter i bevægeapparatet, vægttab, allergi, afvænning fra ex tobak eller sukker, men er også effektivt til behandling af ex. forhøjet blodtryk, nedsat koncentration og psykiske ubalancer.

Øret repræsenterer hele kroppen, og er et effektivt mikrosystem, at behandle på. Punkterne lokaliseres i øret enten ved hjælp af et agiscop eller vurdering af ændringer i pulsen også kaldet VAS-puls.

Når punktet er lokaliseret og fundet behandlingskrævende, er der flere måde at stimulerer punktet på. Punktet kan stimuleres med frekvenser fra ex. agiscopet, stikkes med almindelige akupunkturnåle, med en lille stift som bliver siddende i flere dage, eller der kan påsættes et lille stykke plaster med et peberkorn/ magnet på.

Dummy Image

Myo refleks terapi

I myorefleksterapi arbejder man ud fra, at musklerne i kroppen arbejder sammen i kæder.  Musklerne hænger sammen i et stort netværk via muskelhinderne – også kaldet fascierne. Det vil sige at en spænding et sted i en muskelkæde, kan give smerter et andet sted. Ikke sjældent oplever jeg, at en spænding i psoasmusklen i bækkenet giver ex smerter i nakken.

Behandlingen er en manuel teknik, hvor man via tryk på triggerpunkter, går ind og løsner spændinger i kroppen. Der laves et vedvarende tryk på punkterne, til disse “giver slip”. Derved medfører en hurtig opløsning af spændingen i musklen, som har givet smerter.

Når du kommer til behandling i klinikken, vil du oftest opleve, at jeg starter behandlingen med myerefleksterapi.

TDP Lampen

TDP lampen har en rund plade belagt med et minerallag bestående af 33 forskellige mineraler, som er vigtige for mennesket. Når pladen opvarmes, sættes disse mineraler i bevægelse og udstråler derved elektromagnetiske bølger, som optages gennem huden. Disse elektromagnetiske bølger er i overensstemmelse, med den raske krops eget  elektromagnetiske felt. Derfor trænger mineralerne dybt ind i kroppen, og virker harmoniserende således at en ubalance kan vendes til en balance. På denne måde kan TDP lampen fremme vores vævs- og organfunktioner.

TDP lampen placeres 20-40 cm fra huden, alt imens at du ligger afslappet og nyder varmen.

TDP lampen er kendt som en effektiv behandling af bl.a. menstruationssmerter, infertilitet, nedsat sædkvalitet, smertelindring, gigtsmerter, mavesmerter og ledproblemer.

Til trods for de mange gode virkninger, så er behandling med TDP lampen bevist, at være helt uden negative effekter.

Du vil opleve, at jeg supplerer akupunkturbehandlingen med TDP lampen, for at få større effekt af behandlingen, og øge dit velvære under behandlingen.

Elstimulation eller Elektroakupunktur

Ved elstimulation sendes en meget svag strøm igennem akupunkturnåle, for at give en kraftigere stimulation af akupunkturpunktet.

El stimulation har vist sig effektivt i behandlingen af tennis/ golfalbue, skinnebensbetændelse, slidgigt, carpal tunnelsyndrom, knæ- ryg- skulder og nakkesmerter, men kan også bruges, hvor det stimulerer vores organer.